aboutus

ALEETEX(CHINA) TECHNOLOGY CO.,LTD

ALEETEX(CHINA) TECHNOLOGY CO.,LTD ALEETEX(CHINA) TECHNOLOGY CO.,LTD ALEETEX(CHINA) TECHNOLOGY CO.,LTD ALEETEX(CHINA) TECHNOLOGY CO.,LTD ALEETEX(CHINA) TECHNOLOGY CO.,LTD
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Merken: Alees
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 5000000-8000000
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

Opgezet in 2003, verenigde de Technologieco. van Aleetex (China), Ltd de Machinesco. van Wuxi Quanrun, Ltd en Co. van de Precisiemachines van Zhongyu (Wuxi), Ltd.Alees is een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van vervende machines betrokken is. Wij worden gevestigd in Wuxi-stad, Jiangsu-provincie, met geschikte vervoerstoegang. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd.

Wij hebben meer dan 80 werknemers, een jaarlijkse omzet die USD500-USD8000000 overschrijdt en voeren wereldwijd momenteel 90% van onze productie uit. Onze goed uitgeruste facilites en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt dat Rusland, Argentinië, Sri Lanka, Bangladesh, Indonesië etc. bereikt. om klanten de snelle en efficiënte naverkoopdienst aan te bieden, hebben wij opstellingsbureaus in Bangladesh, Pakistan, Indonesië, Oezbekistan en andere plaatsen.

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op het vormen van succesvolle zaken

verhoudingen met nieuwe cliënten rond de wereld in de nabije toekomst.

Geschiedenis

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van medische verkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Dienst

Wij hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u producten van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

om klanten de snelle en efficiënte naverkoopdienst aan te bieden, hebben wij opstellingsbureaus in Bangladesh, Pakistan, Indonesië, Oezbekistan en andere plaatsen.

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 20 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

Contactgegevens